serviciile noastre

Echipa noastră de specialiști și experiența vastă din domenii diferite de activitate sunt avantaje competitive de care poate beneficia și business-ul tău.

Începe un proiect

Noi spunem povestea brandului tău pe înțelesul tuturor. Tu ne spui câteva cuvinte despre brandul tău, iar noi îți scriem povestea.

Copywriting

Realizăm designul grafic pentru ambalajele de produs.

Packaging Design

Design Graphic pentru brand-uri. Logo, paletă culori, typography, imagine.

Identity Design

Realizăm websiteuri 100% unice. Implementăm de la structură și design până la cod și lansare. Îți oferim servicii complete pentru websiteul tău.

Web Design

Povestea brandului tău trebuie spusă cu ajutorul celor mai bune cadre. Realizăm producții video high quality.

Productie Video

O fotografie spune mai multe decât 1000 de cuvinte. Realizăm ședințe foto profesionale, cu aparatură performantă, la studioul nostru sau într-o locație aleasă de tine.

Fotografie Profesionala

Îți construim o bază de date cu clienți și o gestionăm pentru publicitate și informare prin e-mail.

E-Mail Marketing

Elaborăm strategii de marketing 100% personalizate.
Strategia noastră de marketing este o abordare pe termen lung, cu un plan de joc unic pentru fiecare business în parte, cu scopul fundamental de a obține un avantaj competitiv durabil prin înțelegerea nevoilor și a dorințelor clienților brandului.

Marketing Strategy

Punem la punct limbajul vizual al afacerii tale astfel încât să transmită un mesaj clar și concis.

Advertising Design

Designul Graphic atrage cel mai mult atenția cititorilor din online, urmând ca abia apoi aceștia să parcurgă și conținutul de tip text. Noi te putem ajuta să interacționezi cu utilizatorii din Social Media prin intermediul unui design grafic inventiv și captivant.

Social Media Design

Realizăm grafică personalizată pentru toate materialele necesare industriei HoReCa: meniuri, notiere, cărți de vizită, broșuri, carduri partenere, pliante, bannere publicitare etc.

HoReCa Design